2012. május 6., vasárnap

Vasárnapi menü: zöldborsóleves, rakott karfiol

 Zöldborsóleves galuskával:

Hhozzávalók 4 főre
  • 3-4 nagyobb sárgarépa
  • 2  fehérrépa
  • 450 g mirelit zöldborsó
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 tojás
  • kevés finom liszt
  • őrölt bors
  • ételízesítő
Rakott karfiol (+szerecsendió)

Hozzávalók 4 főre
  • 1kg karfiol
  • 40 dkg darált sertéshús
  • 1 csészényi rizs
  • 15 dkg füstölt sajt
  • 1 nagy fej hagyma
  • sűrített paradicsom
  • 1 nagy doboz tejföl
  • bors
  • majoranna
  • szerecsendió
  • pirospaprika
Sütike:  valami meggyes, túrós (pld. fáradt asszony rétese) ha lesz még hozá erőm ...
Recepteket a NoSalty-ról vettem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése