Almás sütemény
hozzávalók 4 főre
- 1 joghurtos pohár natúr joghurt
- 1 joghurtos pohár barna cukor
- 3 tojás
- 1 kk őrölt fahéj
- 2 joghurtos pohár finomliszt
- 1/2 cs sütőpor
- 3/4 joghurtos pohár étolaj
- 40 dkg alma
elkészítés
- A sütőt közepes hőmérsékletre (180 fok) előmelegítjük.
- A joghurtot összekeverjük a barna cukorral és a tojásokkal.
- Hozzáadjuk az étolajat, a fahéjat és a sütőporral elvegyített lisztet.
- Kivajazott, kilisztezett magasabb falú (kb. 20*25-ös) tepsibe öntjük és bőségesen megszórjuk a meghámozott és vékony cikkekre vágott almával.
- Sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése