hozzávalók 1 főre
- 50 g rukkola
- 3-4 szem (felezett) aszalt paradicsom
- 40 g ordasajt
- 2 ek balzsamecet
- szezámmag
- lenmag
elkészítés
hozzávalók 1 főre
- 50 g rukkola
- 3-4 szem (felezett) aszalt paradicsom
- 40 g ordasajt
- 2 ek balzsamecet
- szezámmag
- lenmag
- Elvégezzük az előkészületeket, vagyis az aszalt paradicsomot daraboljuk, az orjasajtot kockázzuk. (A rukkolát megmossuk, ha nem előre mosott salátát vásárolunk.)
- A rukkolát, az aszalt paradicsomot és a sajtot összekeverjük, és meglocsoljuk egy kevés balzsamecettel.
- A salátát megszórhatjuk finom magvakkal, mint szezámmag, illetve lenmag.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése